• Facebook Twitter Gplus LinkedIn YouTube Google Maps E-mail RSS

Carlistes Catalans

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, de desembre 18, 2014

Reunió de Jaume de Borbó Parma amb els vicecancellers de la ROLP

Diumenge passat, 14 de desembre, presidida pel príncep Jaume de Borbó Parma, com a Canceller de la Reial Ordre de la Legitimitat Proscrita (ROLP), va tenir lloc a Madrid una reunió de treball amb els vicecancellers. També va participar en la trobada la Princesa Maria Teresa.

SAR Jaume Borbó Parma
Després d'un debat sobre la preocupant situació social, econòmica i política de la realitat espanyola i l'anàlisi dels treballs realitzats durant l'any 2014, es va aprovar un projecte d'activitats per al proper any.

S'institucionalitza una trobada anual dels carlistes, simpatitzants i amics amb el nostre abanderat i titular de la Dinastia, SAR Carles Xavier de Borbó Parma, en la primera quinzena del mes de juny. Inicialment la data dels actes tindrà caràcter fix, no així el lloc concret que variarà. Per a l'any 2015, i després d'analitzar les propostes, s'han iniciat les gestions per escollir la ciutat idònia per a la trobada.

També es va informar que SAR Jaume impartirà, el proper mes d'abril, sengles conferències a les universitats Abat Oliba-CEU (Barcelona) i Rovira i Virgili (Tarragona), sobre "Recursos naturals i la Nova Diplomàcia que promou el comerç just i sostenible ".

Així mateix, es va acordar que la "Associació 16 d'abril" organitzés la presentació del llibre de Manuel Martorell "Don Carles Hug enfront de Juan Carlos. La solució federal que Franco va rebutjar ", en diverses localitats, programant inicialment a Barcelona (Ateneu Barcelonès, el 12 febrer 2015), Tarragona i Estella. També tindrà lloc a Sevilla la presentació de les edicions espanyola i francesa del llibre de SAR Maria Teresa, "Així van ser, així són".

La reunió va concloure amb un debat, plantejat per en Jaume, sobre la problemàtica de la joventut espanyola: alt índex d'atur, retallades educatives i socials que acabaran per afectar-la, dificultats per a la participació política i emigració com dolorosa alternativa de futur.

S.A.R Carles Xavier I

S.A.R Carles Xavier I
carlistescat@gmail.com

Pàgines