• Facebook Twitter Gplus LinkedIn YouTube Google Maps E-mail RSS

Carlistes Catalans

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, de maig 24, 2016

El Carlisme militant (1965-1980). Del tradicionalisme al socialismo autogestionari

El nostre company del "Cercle Valencià d'Estudis Carlistes", Josep Miralles, ha present la seva tesi doctoral titulada (en castellà): El Carlisme militant (1965-1980). Del tradicionalisme al socialisme autogestionari.
Es tracta d'un exhaustiu treball de recerca que ha ocupat l'autor durant més d'una dècada. Conté 870 pàgines i està basat, sobretot, en les activitats de la militància carlista de base durant els anys que abasta. És una obra que, d'alguna manera, representa un homenatge als molts carlistes que es van comprometre en la lluita contra la dictadura franquista i en les següents lluites socials i polítiques.Com es tracta d'una obra molt voluminosa és convenient que els que estiguin interessats en adquirir un exemplar, facin per avançat la reserva del mateix, de manera que només es porti a l'acte els exemplars necessaris.Preu de 43 euros (preu de cost).Si voleu efectuar la reserva del volum ens podeu contactar a :
carlistescat@gmail.com

S.A.R Carles Xavier I

S.A.R Carles Xavier I
carlistescat@gmail.com

Pàgines